Laatste bericht voor MeerdanHiphop

meer dan hiphop banner

In 1998 begonnen een klein groepje gas­ten uit Brum­men met een web­site: fotolandcrew.nl. Het was een ini­ti­atief om foto’s te maken bij con­certen van de Osdorp Posse en andere Ned­er­land­stal­ige rap­groepen. Het is sinds­dien gegroeid van hiphopgemeenschap.nl tot uitein­delijk MeerdanHiphop.nl.

Uitein­delijke hebben we besloten te stop­pen. Maar, niet hele­maal. Voor­lopig bli­jft de web­site nog steeds online. Oprichter Marcel Mom heeft naast de web­site in de jaren een hiphoparchief opge­bouwd, waar­van uit hij vrolijk verder bouwt en actief is op sociale media. Dit kun je vol­gen via hiphoparchief.nl.

En voor wat betreft film­re­views en ander film- en serie mate­ri­aal veran­dert de social media van Meer­dan­hiphop in een geheel kanaal voor Films en series. Dit wordt beheerd door Cher­ryl van Cher­ryl Chal­lenges. De naam is nog een verass­ing. Het start vanaf 1 augus­tus.

De fotografie, en af en toe blogs, van met name demon­straties, maar ook ander mate­ri­aal van Oscar kun je vol­gen via zijn port­fo­lio oscarbrak.nl.

 

Grote dank naar iedereen die ons een lange tijd heeft gevolgd.

Marcel, Cher­ryl, Oscar en alle andere betrokke­nen in de afgelopen jaren!

cropped-logo_meerdanhiphop-bw.jpg

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *